افزایش رتبه وبومتریک دانشگاه رازی در سال 2018

وبومتریک: نظام رتبه بندی وب سایت های دانشگاهها و مراکز علمی دنیا

رتبه بندی وبومتریک شاخصی است برای رتبه بندی وب سایت­های دانشگاه­ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک تهیه شده است.

وبومتریک 12000 دانشگاه دنیا بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آنها سالیانه دو بار در ماه­های دی و تیر ماه انجام می‌شود.

شاخص های وبومتریک (Webometrics)
وبومتریکس بر اساس شاخصهای زیر انجام می شود:
- حجم اطلاعات موجود بر روی وب (Size)
قابلیت دسترسی (Visibility)
فایلهای محتوایی (Rich Files)
تعداد مقالات و رتبه علمی در گوگل (Google Scholar)

هر یک از پارامترهای وبومتریکس دارای جزئیات بسیار است و روش­هایی برای محاسبه هر یک وجود دارد. رتبه ­بندی وبومتریک میزان فعالیت علمی و آموزشی وب­سایت­های دانشگاهها و موسسات علمی و آموزشی را بصورت دوره ­ای نشان می‌دهد. شاخص­های رتبه­ بندی وبومتریک میزان توجه موسسات و دانشگاه ها را به نشر اینترنتی نشان می دهد.

براساس آخرین رتبه به روز شده مرکز رتبه بندی وبومتریک  webometrics.info  ، رتبه وبومتریک دانشگاه رازی در سال ۲۰۱۸ با افزایش ۱۰ امتیاز صعود قابل توجهی داشته است. بنابراین گزارش ، دانشگاه رازی با کسب رتبه ۲۸ کشوری (ارتقاء از ۳۸ به ۲۸ ) نسبت به گذشته جایگاه بهتری پیدا کرده است. شایان ذکر است دانشگاه رازی دارای بالاترین امتیاز در بین دانشگاه های غرب کشور است.

مرکز فناوری اطلاعات تلاشهای زیادی د

دکتر فتحی خاطرنشان کرد: در مرکز فناوری اطلاعات اقدامات زیادی در این زمینه انجام شده است، امیدواریم در آینده بتوانیم خدمات بهتری در اختیار دانشگاهیان عزیز قرار دهیم و رتبه دانشگاه رازی از این هم بالاتر رود.