برگزاری کارگاه پژوهش محور "مدیریت جامع شبکه های ارتباطی" - صفحه نخست

برگزاری کارگاه پژوهش محور "مدیریت جامع شبکه های ارتباطی"

این کارگاه یک روزه برآن است علاوه بر معرفی و توضیح تاریخچه مدیریت شبکه های ارتباطی به راهکارها، پروتکل ها، نرم افزارها و عوامل موثر در مدیریت شبکه های ارتباطی اشاره شود و به اختصار به توضیح عناوین مهم و شناخته شده در مدیریت شبکه مانند TMN, NMS, OAM&P , ، مدیریت ترافیک شبکه، سامانه های پشتیبانی عملیات (OSS) و مرکز عملیات شبکه (NOC) پرداخته خواهد شد. در ادامه با معرفی استانداردهای جهانی در این زمینه به سراغ موسسه تدوین استانداردهای مدیریتی در مخابرات (TMF) رفته و به بسط استاندارد eTOM  و نیز ماژول های مدیریتی آن مانند مدیریت ارتباط با مشتری CRM ، معرفی شاخص های فنی سازگاری اپراتورها، محصولات مخابراتی با چارچوب های NGOSS  وارائه روش ها و فرآیندهای ارزیابی مربوطه خواهد شد.

مدت زمان کارگاه: 8 ساعت

تارخ برگزاری: 31 مرداد 96

نشانی مکان برگزاری: تهران، خیابان کریم خان زند، خیابان استاد نجات الهی شمالی، انتهای کوچه زبرجد، مرکز آموزش مدیریت دولتی

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوان به آدرس http://www.smtc.ac.ir/538 مراجعه کرد.